Logo

Ovnbagt æggekage med grønsager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagt æggekage med grønsager 2

 

Denne fine æggeret er inspireret af det italienske køkken. Den er fyldt med grønsager og ost, mætter godt og er også god kold som pålæg på en skive rugbrød.

2-3 personer. Arbejdstid: 20 min. Stege-/bagetid: 40 min. Fryseegnet

 

#

200 g frosne grønne ærter

2 løg

1 squash

5 æg

salt og friskrevet peber

10 g smør

3 spsk rasp

1 spsk olie

50 g revet ost

 

Tilbehør: rucola eller anden grøn salat, groft brød og evt. sennep

*

 

Læg ærterne til optøning. Pil løgene, og hak dem fint.

Vask squashene, og skær dem i små terninger.

 

Pisk æggene godt sammen, og krydr med salt og peber.

 

Smør et ovnfast fad (2 liter) med smør, og drys det med rasp.

Steg løg og squash i olie.

Tilsæt afdryppede ærter, æg og ost, og hæld massen i det ovnfaste fad.

Sæt det midt i ovnen ved 175 °C i ca. 30 min. til æggemassen er stivnet.

Server med grøn salat, groft brød og evt. sennep.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?