Denne fine æggeret
er inspireret af det italienske køkken. Den er fyldt med grønsager og ost,
mætter godt og er også god kold som pålæg på en skive rugbrød.
2-3 personer. Arbejdstid:
20 min. Stege-/bagetid: 40 min. Fryseegnet
#
200 g frosne grønne
ærter
2 løg
1 squash
5 æg
salt og friskrevet
peber
10 g smør
3 spsk rasp
1 spsk olie
50 g revet ost
Tilbehør: rucola
eller anden grøn salat, groft brød og evt. sennep
*
Læg ærterne til
optøning. Pil løgene, og hak dem fint.
Vask squashene, og
skær dem i små terninger.
Pisk æggene godt
sammen, og krydr med salt og peber.
Smør et ovnfast fad
(2 liter) med smør, og drys det med rasp.
Steg løg og squash i
olie.
Tilsæt afdryppede
ærter, æg og ost, og hæld massen i det ovnfaste fad.
Sæt det midt i ovnen
ved 175 °C i ca. 30 min. til æggemassen er stivnet.
Server med grøn
salat, groft brød og evt. sennep.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin