Logo

Ovnbagt urtelaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 g laksefileter
1 grøn peber
1 rød peber
125 g champignon
1 lille squash
1 dl olivenolie
½ dl citronsaft
2 fed knust hvidløg
Krydderurter
Salt
peber
Smør

Olivenolie, hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter blandes og hældes over fisken (skal trække min. 20 minutter i køleskab). Rød og grøn peber, champignon og squash renses og skæres i grove tern og sauteres i smør og smages til med salt og peber. Grøntsagerne placeres i bunden af et ovnfast fad. Laksen lægges ovenpå og resten af marinaden hældes over. Stilles i en forvar-met ovn ved 200° i 15-20 min.

Serveres evt. med pasta eller ciabattabrød
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her