Logo

Ovnbagt urtelaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g laksefileter
1 grøn peber
1 rød peber
125 g champignon
1 lille squash
1 dl olivenolie
1/2 dl citronsaft
2 fed knust hvidløg
Krydderurter
Salt
peber
Smør

Olivenolie, hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter blandes og hældes over fisken (skal trække min. 20 minutter i køleskab). Rød og grøn peber, champignon og squash renses og skæres i grove tern og sauteres i smør og smages til med salt og peber. Grøntsagerne placeres i bunden af et ovnfast fad. Laksen lægges ovenpå og resten af marinaden hældes over. Stilles i en forvar-met ovn ved 200° i 15-20 min.

Serveres evt. med pasta eller ciabattabrød
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spareribs med abrikosmarinadeAbrikosmarinerede til spareribs, en dejlig marinade til give smag til dine spareribs. Det...
• Portugisiske løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillspid med hvidløgsmayonnaiseTre slags spid med oksekød, fjerkræ og rejer nemt og lækkert. En hjemmerørt aîoli...
• Cloud CakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!