Logo

Ovnbix

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ovnbix

2 løg

600 g kogte kartofler

smør eller margarine

2 peberfrugter

1 ds bov

2 spsk hakket, syltet asie

salt og peber

4 æg

purløg eller andet godt grønt fx karse

Tilbehør: groft rugbrød, grøn salat eller coleslaw

*

Skær løg og kartofler i små terninger og svits det godt i smør eller margarine.

Hak de rensede peberfrugter og skær kødet i terninger.

Tag panden af varmen og bland begge dele i kartoflerne.

Tilsæt hakket, syltet asie og smag til med salt og peber.

Bred blandingen i et ikke for tykt lag i smurt, ildfast fad og lav med bagsiden af en ske 4 fordybninger i den.

Lad 1 æg glide ned i hver og stil fadet i en 225°C varm ovn, til æggene er stivnede - 12-15 minutter.

Drys med peber, klippet purløg og server groft rugbrød og salat til retten.

 

Tips: Bixen kan også steges færdig på panden, som billedet viser.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LeverfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kreoler HellefiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid kanelcreme og koncentreret chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os