Logo

Ovngratinerede dyremedaljoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 g frisk oksemarv
2 skiver daggammelt toastbrød
2 skalotteløg
4 dyremedaljoner a 80 g
30 g smør
3 spsk cremefraiche 18%
1 æggeblomme
salt og peber
1 bundt kørvel
 
Skrab snitfladen på marven omhyggeligt med en kniv.
Skær marven i små tern og smelt den på en pande.
Tag skorpen af brødet og skær det i små tern.
Hak løgene fint.
Rist brødterningerne og løgene i den smeltede marv til brødet er gyldent. Krydr dyremedaljonerne med peber.
Smelt smørret på en pande, lad det blive gyldent og steg medaljonerne
3-4 minutter på hver side.
Forvarm grillen.
Skyl imens krydderurterne og hak dem fint.
Bland dem med brødterninger, løg, cremefraiche samt æggeblommen og
smag til med salt.
Tag medaljonerne af panden og anret dem på to ovnfaste tallerkener.
Fordel krydderurteblandingen over og gratinér dem under grillen ca. 3
minutter.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her