Logo

Ovngrillet multe med kantareller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fisken:
4 stk multefilet á 160 gr. uden skind
4 spsk hakkede skalotteløg
1 spsk revet citronskal
2 spsk olivenolie
salt og peber

Garniture:
200 g haricots Verts
1 spsk hakket skalotteløg
2 spsk smør
200 g kantareller

Sauce:
6 skalotteløg, pillede og snittede
1 fed hakket hvidløg
2 spsk olie
1 dl fiskefond
2 dl fløde
Citronsaft
1,5 dl balsamico
2 spsk honning (koges ned til tyk konsistens)

Server med nye kartofler

Sauce:
Skalotteløg og hvidløg sauteres i olien til de er møre. De må ikke tage farve. Tilsæt fiskefond og fløden og kog den igennem.
Blend det hele og smag til med salt, peber og citronsaft.

Garniture:
Skær enderne af bønnerne og blancher dem i vand med salt.
Svits løgene i halvdelen af smørret. Tilsæt Haricots verts og vend det sammen. Smag til med salt og peber.

Rens kantarellerne og riv dem i mindre stykker. Steg dem i resten af smørret og krydr dem.

Fisken:
Bland løg, citronskal, salt, peber og olie.
Læg multestykkerne i en smurt bakke. Kom blandingen oven på multen og bag den i ovnen på 180 g i 5 min.
Sæt ovnen på grill og giv den til den er godt gylden.

Anretning:
Læg bønnerne på midten af en varm tallerken. Hæld lidt sauce rundt om.
Hæld lidt balsamico oven i. Læg kantarellerne i saucen. Læg et stykke fisk ovenpå.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her