Logo

Ovnstegt poulard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 poulard
1/2 spsk salt
1/2 tsk rosmarin
8 skiver sliced bacon
1 dl bouillon
1 dl fløde

Se efter om den færdigrensede poulard er gjort hel ren indvendig.
Gnid poularden indvendig og udvendig med salt og smuldret rosmarin.
Læg tynde baconskiver på risten i bardepanden og sæt panden i en kold ovn. Tænd ovnen og sæt termostaten på 175°C.
Lad oularden stege til den er mør ca. 2 timer. Spæd med lidt bouillon under stegningen.
Tag poularden ud af ovnen og kog bradepanden af med resten af bouillon og fløde. Smag til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Regnbueørred-roulader med safransauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk lammefadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Saftige bøffer med broccoliKogt hakket broccoli gør underværker i bøfferne. Har du kogt broccoli tilovers fra dagen...
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os