Logo

Ovnstegte poussiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 poussiner, a godt et halvt kilo
Go Cajun Poultry krydderi
4 spsk orangemarmelade
3 spsk soyasauce
6 skiver bacon
3 spsk olivenolie
2 dl hønsebouilon
1 dl tør sherry
3 spsk hakket persille

Rens poussinerne i koldt vand og tør dem af.
Krydr hver enkelt med Go Cajun Poultry, og sæt til side.
Bland orangemarmeladen og soyasaucen.
Gnid poussinerne ind i blandingen, og vikl to strimler bacon rundt om hver fugl.
Læg poussinerne i et ovnfast fad og dryp/pensl dem med olivenolie.
Placer i en 180°C ovn.
Når poussinerne begynder at blive brune, tilsættes kyllingebouillonen.
Læg et stykke folie løst hen over poussinerne.
Fordel jævnligt kraften hen over fuglene under stegningen, der varer 30-40 minutter eller til vingerne let lader sig trække væk fra kroppen.
Fjern poussinerne fra fadet og hold dem varme.
Fjern overskydende olivenolie fra fadet, hæld kraften op i en gryde.
Tilsæt sherry og kog saucen ind med en fjerdedel.
Skær poussinerne ud i halve og hæld saucen over dem.
Pynt med hakket persille.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her