500 g lammekød i (store) tern 
200 g brune champignon 
200 g østershatte 
150 g sukkerærter 
15-20 perleløg (evt. fra glas) 
15-20 cherrytomater 
3 rødløg skåret i både 
salt 
peber 
Krydder blanding 1: 
½ citron uden skal 
3-4 fed hvidløg 
Evt. lidt olivenolie 
Krydder blanding 2: 
1 dusk hakket dild 
1 dusk hakket persille 
Evt. lidt olivenolie 
Desuden: 
15-20 små træspid 
Del lammekødet i to portioner til de to krydderblandinger. 
Fjern skallen af citronen og hak den i små tern. 
Kom citron og presset hvidløg i den ene portion kød og bland godt. 
Hak dild og persille og bland det i den anden portion kød. 
Lad kødet stå i køleskab en times tid eller mere. 
Tænd ovnen på 225ºC. 
Vask grønsagerne. 
Skær østershattene i mindre stykker, ærterne i halve. 
Rødløg skæres i både. 
Sæt ingredienserne på spid og drys med salt og peber. 
spiddene steges i ovnen ca. 30-40 minutter. 
Serveres med halve bagte kartofler og evt. agurkesalat.