Logo

Pølse chowder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølse chowder

 

Kogte pølser smager efter manges mening allerbedst helt friske fra pølsevognen. Grillpølser kan du med udmærket resultat tilberede hjemme på havegrillen, hvor du oven i købet kan krydre dem efter egen lyst og smag.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

8 wiener- eller grillpølser

2 stilke blegselleri

1 stort løg

½ grøn peberfrugt

25 g smør

1 ds legeret suppe

tilsvarende mængde mælk

2 dl reven emmentaler ost

peber fra kværn

½ porre, skåret i tynde skiver

4 skiver ristet bacon

*

1. Skær pølserne i tynde skiver.

Skær blegsellerien i skiver og hak løget fint.

Peberfrugten renses, kernerne fjernes og frugten skæres i små terninger.

2. Svits pølseskiver og grønsager i smør i en tykbundet gryde.

Når løgene er klare, tilsættes legeret suppe og mælken røres i.

Lad det koge i 5 min.

3. Hæld den revne ost i og lad den smelte helt.

Smag suppen til med friskkværnet peber.

4. Suppen serveres meget varm, med porre- og bacondrys med grovbrød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?