Logo

Pølse chowder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pølse chowder

 

Kogte pølser smager efter manges mening allerbedst helt friske fra pølsevognen. Grillpølser kan du med udmærket resultat tilberede hjemme på havegrillen, hvor du oven i købet kan krydre dem efter egen lyst og smag.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

8 wiener- eller grillpølser

2 stilke blegselleri

1 stort løg

½ grøn peberfrugt

25 g smør

1 ds legeret suppe

tilsvarende mængde mælk

2 dl reven emmentaler ost

peber fra kværn

½ porre, skåret i tynde skiver

4 skiver ristet bacon

*

1. Skær pølserne i tynde skiver.

Skær blegsellerien i skiver og hak løget fint.

Peberfrugten renses, kernerne fjernes og frugten skæres i små terninger.

2. Svits pølseskiver og grønsager i smør i en tykbundet gryde.

Når løgene er klare, tilsættes legeret suppe og mælken røres i.

Lad det koge i 5 min.

3. Hæld den revne ost i og lad den smelte helt.

Smag suppen til med friskkværnet peber.

4. Suppen serveres meget varm, med porre- og bacondrys med grovbrød til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillpølser med hjemmelavet kartoffelsalatGrillede pølser kan de fleste lide, og det er nemt at lave. Brug tiden på en lækker...
• Biksemad med pølseBiksemad kan dit lave med stort set hvad dit har i dit spisekammer. Her har vi blandet...
• Hotdog med relish og chilimayonnaiseEn frisklavet relish og en chilirørt mayonnaise sætter pift på denne gode klassiker
• Katrineblommekage Den lune Katrineblommekage smager dejligt med iskoldt flødeskum til eller måske med en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!