Logo

Pølse og surkål i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Pølse og surkål i fad

500 g kartofler

¼ tsk kommen

1 ds surkål

1 løg

1 lille ds ananasternin­ger

friskkværnet peber

4 spsk mørkt puddersukker

400 g kålpølse, røget me­dister eller paprikapølse

1 spsk sur sennep

1 spsk koncentreret tomatpure

Tilbehør: groft rugbrød, sennep

*

Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i smurt, ildfast fad i et ret tyndt lag.

Drys med kommen.

Bland surkålen med væde med hakket løg og de afdryppede ananas terninger - gem 2 spsk af saften.

Tilsæt peber og 2 spsk mørkt puddersukker og bred det over kartof­lerne.

Læg alufolie over fadet og stil det i 225°C varm ovn i 1 time.

Fjern foliet og læg de ituskårne pølse på surkålen.

Rør sennep og tomatpuré sammen med resten af puddersukkeret og 2 spsk ananassaft.

Fordel det på pølsen og stil fadet tilbage i ovnen i 15-20 minutter.

Server groft rugbrød og sennep til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?