Logo

Pølse og surkål i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Pølse og surkål i fad

500 g kartofler

¼ tsk kommen

1 ds surkål

1 løg

1 lille ds ananasternin­ger

friskkværnet peber

4 spsk mørkt puddersukker

400 g kålpølse, røget me­dister eller paprikapølse

1 spsk sur sennep

1 spsk koncentreret tomatpure

Tilbehør: groft rugbrød, sennep

*

Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i smurt, ildfast fad i et ret tyndt lag.

Drys med kommen.

Bland surkålen med væde med hakket løg og de afdryppede ananas terninger - gem 2 spsk af saften.

Tilsæt peber og 2 spsk mørkt puddersukker og bred det over kartof­lerne.

Læg alufolie over fadet og stil det i 225°C varm ovn i 1 time.

Fjern foliet og læg de ituskårne pølse på surkålen.

Rør sennep og tomatpuré sammen med resten af puddersukkeret og 2 spsk ananassaft.

Fordel det på pølsen og stil fadet tilbage i ovnen i 15-20 minutter.

Server groft rugbrød og sennep til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blisbuk med pærer og korianderBlisbuk er en slags antilope, der hører hjemme i Sydafrika. Her serveres steaks af blisbuk...
• Lever i krydret flødesauceLever i krydret flødesauce er en klassisk opskrift, hvor fløde, kartofler og lever skaber...
• Bøf på sydfranskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!