Logo

Pølse-risotto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølse-risotto

2 løg

2 peberfrugter

2 spsk olie

1 spsk smør eller margarine

3 dl langkornede ris

6 ufarvede pølser

1 ds majs

1 spsk frisk merian eller ½ tsk merian

1 ds tomatsaft

salt og peber

parmesan ost

Tilbehør: flute, salat

*

Hak løg og peberfrugter groft og lad dem snurre lidt i en blanding af olie og smør eller margarine.

Drys risen og de udskivede pølser i, rør godt og tilsæt majskorn og merian.

Spæd tomatsaften med så meget vand, at der i alt bliver 4,5 dl.

Hæld det i gryden og rør igen.

Læg låg over og lad retten stå for meget svag varme i ca. 18 minutter.

Vent 5 minutter med at fjerne låget, når gryden er taget af varmen.

Rør risen løs og smag til med salt og peber.

Tilsæt eventuelt 1-2 spsk smør.

Drys med lidt parmesan ost og server retten med flute og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?