Logo

Pølseret, Birtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne pølseret med peberfrugt, kartofer og medisterpølse. Server gerne retten med friskskåret rugbrød og eventuelt sennep. Nem og billig hverdagsmad.

 

 

3 røde peberfrugter i tern
2 løg i tern
2 spsk olivenolie
1 spsk tomatpuré
600 g kartofler i skiver
1 kvist timian (eller tørret)
3 ½ dl vand
1 røget medister i skiver (uden skind)
salt og peber
 
Varm olien i en gryde og rist peberfrugter og løg under omrøring i 3-4 min.
Tilsæt tomatpuré.
Bland kartofler og timian i og hæld vand på.
Koger sagte under låg i 45 min.
Pølsestykkerne tilsættes de sidste 5 min.
Krydres med salt og peber.


Serveres med friskskåret rugbrød (evt. sennep)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her