Logo

Pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 kartofler, kogte, i skiver.
6 bayerske pølser, i skiver.
40 g smør/margarine.
1 bundt snittet purløg.
2 dl bouillon (terning) .
salt, peber.
æg.

Læg kartoffel- og pølseskiver lagvis med smør/margarine i klatter i et ovnfast fad. Drys salt, peber og purløg imellem. Pisk ægget i bouillonen og hæld det over. Læg lidt smør/margarine øverst på kartoffelskiverne og stil fadet i en varm ovn (225ºC), til det øverste lag er gyldent, cirka 30 minutter. Strø purløg på og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bacalao – Klipfisk i fadBacalao betyder på spansk egentlig blot klipfisk, men bruges også om retten her, hvor...
• Lammekoteletter med ingefær og portvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret lammeskank med strimler af grønsagerPrøv lammeskank braiseret som aftensmad for hele familien. Lammeskank er let at lave og...
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1281516-12-2019 18:34:43 Shc
Nem, rimelig billig og velsmagende.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!