Logo

Pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 kartofler, kogte, i skiver.
6 bayerske pølser, i skiver.
40 g smør/margarine.
1 bundt snittet purløg.
2 dl bouillon (terning) .
salt, peber.
æg.

Læg kartoffel- og pølseskiver lagvis med smør/margarine i klatter i et ovnfast fad. Drys salt, peber og purløg imellem. Pisk ægget i bouillonen og hæld det over. Læg lidt smør/margarine øverst på kartoffelskiverne og stil fadet i en varm ovn (225ºC), til det øverste lag er gyldent, cirka 30 minutter. Strø purløg på og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastafad med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt svinemørbrad og Nøddemedalje med bærEn svinemørbrad bliver til festlig gæstemad, når den fyldes med svampe og svøbes i bacon....
• Pølse chowderKogte pølser smager efter manges mening bedst fra pølsevognen. Grillpølser kan du med...
• Pandekager med æbler og kryddersukkerBland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1281516-12-2019 18:34:43 Shc
Nem, rimelig billig og velsmagende.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os