Logo

Pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 kartofler, kogte, i skiver.
6 bayerske pølser, i skiver.
40 g smør/margarine.
1 bundt snittet purløg.
2 dl bouillon (terning) .
salt, peber.
æg.

Læg kartoffel- og pølseskiver lagvis med smør/margarine i klatter i et ovnfast fad. Drys salt, peber og purløg imellem. Pisk ægget i bouillonen og hæld det over. Læg lidt smør/margarine øverst på kartoffelskiverne og stil fadet i en varm ovn (225ºC), til det øverste lag er gyldent, cirka 30 minutter. Strø purløg på og server.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1281516-12-2019 18:34:43 Shc
Nem, rimelig billig og velsmagende.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?