Logo

Pølsefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølsefad

 

Pølser er måske ikke den allermest spændende mad, men du kan gøre mange ting for at pifte en pølseret op. Se hvordan her

Til 4 personer Tilberedningstid: 25-30 min.

#

1 pose kartoffelmospulver (4 portioner)

1 æg

reven muskat

1 dl reven ost

8 wienerpølser

8 tynde skiver bacon

persille, hakket til drys

*

1. Tilbered kartoffelmosen efter anvisningen på pakken.

Tilsæt æg og smag til med reven muskat.

Fordel den varme kartoffelmos i et smurt, ovnfast fad.

Drys reven ost over.

2. Skær pølserne i tynde skiver på skrå og læg dem over kartoffelmosen.

3. Klip baconen i tynde strimler der drysses over pølserne.

4. Sæt fadet i en varm ovn (225 °C) i ca. et kvarter, til baconen er sprød.

5. Retten serveres i fadet med persilledrys.

Der hører groft rugbrød og sennep til.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?