Logo

Pølsefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pølsefad

 

Pølser er måske ikke den allermest spændende mad, men du kan gøre mange ting for at pifte en pølseret op. Se hvordan her

Til 4 personer Tilberedningstid: 25-30 min.

#

1 pose kartoffelmospulver (4 portioner)

1 æg

reven muskat

1 dl reven ost

8 wienerpølser

8 tynde skiver bacon

persille, hakket til drys

*

1. Tilbered kartoffelmosen efter anvisningen på pakken.

Tilsæt æg og smag til med reven muskat.

Fordel den varme kartoffelmos i et smurt, ovnfast fad.

Drys reven ost over.

2. Skær pølserne i tynde skiver på skrå og læg dem over kartoffelmosen.

3. Klip baconen i tynde strimler der drysses over pølserne.

4. Sæt fadet i en varm ovn (225 °C) i ca. et kvarter, til baconen er sprød.

5. Retten serveres i fadet med persilledrys.

Der hører groft rugbrød og sennep til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlodpølseBlodpølser ligner ikke andre typer pølser, idet hovedingrediensen er blod. Spises lunt i...
• PølseburgerePølser i hakket oksekød på mange måder: som de er med tomatsauce, i ristede pølsebrød...
• Grillet medisterpølseNår du griller medister bliver den endnu bedre. Den får en fin og røget smag, og så er den...
• Ymertrifli med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!