Logo

Pølsefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pølsefad

 

Pølser er måske ikke den allermest spændende mad, men du kan gøre mange ting for at pifte en pølseret op. Se hvordan her

Til 4 personer Tilberedningstid: 25-30 min.

#

1 pose kartoffelmospulver (4 portioner)

1 æg

reven muskat

1 dl reven ost

8 wienerpølser

8 tynde skiver bacon

persille, hakket til drys

*

1. Tilbered kartoffelmosen efter anvisningen på pakken.

Tilsæt æg og smag til med reven muskat.

Fordel den varme kartoffelmos i et smurt, ovnfast fad.

Drys reven ost over.

2. Skær pølserne i tynde skiver på skrå og læg dem over kartoffelmosen.

3. Klip baconen i tynde strimler der drysses over pølserne.

4. Sæt fadet i en varm ovn (225 °C) i ca. et kvarter, til baconen er sprød.

5. Retten serveres i fadet med persilledrys.

Der hører groft rugbrød og sennep til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hotdogs med krydret kålDet er måden man får hotdogs på i blandt andet New York. Der er meget gods og rigtig god...
• PølsewokVor populære røgede medister kan tilberedes på mange måder. En lækker og moderne opskrift...
• Røget medister med bønnesalatAlle pølse-elskere får her deres bønner opfyldt, der er røget dejlig medister på panden
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os