
 
Pølser er måske ikke den allermest spændende mad, men du kan
gøre mange ting for at pifte en pølseret op. Se hvordan her
Til 4 personer Tilberedningstid: 25-30 min. 
#
1 pose kartoffelmospulver (4 portioner) 
1 æg 
reven muskat 
1 dl reven ost 
8 wienerpølser 
8 tynde skiver bacon
persille, hakket til drys
*
1. Tilbered kartoffelmosen efter anvisningen på pakken. 
Tilsæt æg og smag til med reven muskat. 
Fordel den varme kartoffelmos i et smurt, ovnfast fad. 
Drys reven ost over. 
2. Skær pølserne i tynde skiver på skrå og læg dem over
kartoffelmosen. 
3. Klip baconen i tynde strimler der drysses over pølserne. 
4. Sæt fadet i en varm ovn (225 °C) i ca. et kvarter, til
baconen er sprød. 
5. Retten serveres i fadet med persilledrys. 
Der hører groft rugbrød og sennep til.