Logo

Grillet medisterpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet medisterpølse

 

Når du griller medister bliver den endnu bedre. Den får en fin og røget smag, og så er den nem at lave i kuglegrill eller gasgrill.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

 

#

500 g grovhakket medister

barbecue krydderi

olie til pensling

godt brød i skiver

*

1. Medisterpølsen kan grilles hel eller i stykker, men den skal have et opkog først i lidt vand på en stegepande.

Lad den simre i 10 min.

Husk at prikke den, så evt. væde kan løbe fra.

 

2. Lad medisterpølsen dryppe af og dup den helt tør.

Nu drysses den med barbecue krydderi og pensles med olie.

 

3. Hvis medisteren grilles hel, snos den til en ring, så er den nemmere at have med at gøre.

Stykkerne grilles som pølser.

Stegetiden er lidt længere end for grillpølser.

Grill pølserne 5-6 min. ialt. Vend dem ofte.


En god kartoffelsalat passer godt til!

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her