Logo

Pølseburgere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølseburgere

 

Pølser i hakket oksekød på mange måder: som de er med tomatsauce, i ristede pølsebrød eller som en rigtig burger

Til 3 personer. Tilberedningstid: ca. 25 min.


#

250 g hakket oksekød

1 æg

1 skive franskbrød

½ tsk chilipulver

salt og peber fra kværn

¼ tsk oregano

6 korte wienerpølser

25 g smør

1 spsk olie

evt. krydret tomatsauce eller tomatketchup

reven parmesanost

*

1. Rør kødet med det piskede æg, krummen fra franskbrødet, der er revet i småbidder, samt krydderierne. Farsen skal være ret fast.

2. Del portionen i 6 dele, der formes omkring pølserne til aflange »frikadeller«.

Skær pølserne over en gang, hvis de er for lange.

3. Smelt smør og olie på en stor pande og brun pølseburgerne på alle sider.

Skru ned for varmen og lad dem stege i 10-12 min.

Vend dem af og til.

4. Pølseburgerne serveres som de er med tomatsauce eller -ketchup til.

Parmesanosten gives til i en skål.

5. Du kan også lægge pølseburgerne i ristede pølsebrød, drysse med reven ost og stille brødene i ovnen, til osten smelter.

6. Eller saml en burger med alt dit favorittilbehør og pølseburgeren.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?