Logo

Pølsegryde med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g svampe evt. champignoner
smør eller margarine
2 spsk hvedemel
3 dl bouillon
500 g cocktailpølser
4 tomater
timian
       
De rensede svampe skæres i kvarte eller passende stykker og svitses i fedtstoffet, til væden er fordampet. melet drysses over, og når det er fedtet igennem, spædes der med bouillon.
Lad det snurre 8-10 min.
Tomaterne dyppes i kogende vand og flåes, inden de lægges i gryden,
sammen med pølserne.
Smag til med salt, peber og timian og servér med kartoffelmos og grøn
salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskefileter med peberrodssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling i rieslingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med sommergrøntEn dejlig æggekage fyldt med nye kartofler og grønsager. Rester er gode kolde - evt. på et...
• Zuppa IngleseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os