Logo

Pølsegryde med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svampe evt. champignoner
smør eller margarine
2 spsk hvedemel
3 dl bouillon
500 g cocktailpølser
4 tomater
timian
       
De rensede svampe skæres i kvarte eller passende stykker og svitses i fedtstoffet, til væden er fordampet. melet drysses over, og når det er fedtet igennem, spædes der med bouillon.
Lad det snurre 8-10 min.
Tomaterne dyppes i kogende vand og flåes, inden de lægges i gryden,
sammen med pølserne.
Smag til med salt, peber og timian og servér med kartoffelmos og grøn
salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her