Logo

Pølsegryde med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølsegryde med ris

 

Tilbage er der pølsegryderne, som sagtens kan gøres tiltrækkende, selvom det skal gå stærkt.

Til 4 personer Tilberedningstid: 25-35 min.

#

1 lille løg

20 g smør

1 kvist timian

3 dl lang kornet ris

3 dl bouillon af terning

6-8 wienerpølser

250 g frosne ærter

1 dl piskefløde

salt og peber fra kværn

*

1. Pil og hak løget, der svitses i smør i en gryde.

Drys timian over.

2. Tilsæt ris og bouillon og lad det hele småkoge under låg og ved svag varme i ca. 12 min.

(du kan også bruge lynris til denne ret).

3. Tilsæt pølser i skiver og de frosne ærter.

Lad retten snurre under låg i ca. 10 min.

Rør fløden i og smag retten til.

Serveres direkte fra gryden med flûtes eller grovboller.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?