Logo

Pølsegryde med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pølsegryde med ris

 

Tilbage er der pølsegryderne, som sagtens kan gøres tiltrækkende, selvom det skal gå stærkt.

Til 4 personer Tilberedningstid: 25-35 min.

#

1 lille løg

20 g smør

1 kvist timian

3 dl lang kornet ris

3 dl bouillon af terning

6-8 wienerpølser

250 g frosne ærter

1 dl piskefløde

salt og peber fra kværn

*

1. Pil og hak løget, der svitses i smør i en gryde.

Drys timian over.

2. Tilsæt ris og bouillon og lad det hele småkoge under låg og ved svag varme i ca. 12 min.

(du kan også bruge lynris til denne ret).

3. Tilsæt pølser i skiver og de frosne ærter.

Lad retten snurre under låg i ca. 10 min.

Rør fløden i og smag retten til.

Serveres direkte fra gryden med flûtes eller grovboller.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med stegte pølserNem sommermad på et øjeblik. Vælg nogle gode pølser med et højt kødindhold læs...
• Chorizopølser med coleslawEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Medisterpølse med bagte rodfrugterSpar på opvasken, og lav al maden i ovnen. Mens medisterpølse og rodfrugter steger, kan du...
• Æbler, kogteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os