
En
britisk mad klassiker som sjældent er slået i smag. En af mine favoritter, og
her med løg som et nyt twist. Retten går vidunderligt godt når den ledsages med
en flaske god rødvin.
#
6-8 gode pølser 
smør eller margarine 
2 store løg 
2 spsk tomatpuré 
500 g kartofler 
2 æg 
salt og peber 
Tilbehør: salat 
*
Rist pølserne godt i fedtstof på panden og læg dem i ildfast fad. 
Skær løgene i skiver og rist dem i samme fedtstof. 
Rør tomatpuré i og hæld det over pølserne. 
Kog kartoflerne i usaltet vand, hæld vandet fra og lad dem dampe godt igennem. 
Mos kartoflerne og rør dem op med æg, salt, peber og 1 spsk smør eller margarine. 
Bred kartoffelmosen over pølserne og dryp med lidt løg og smeltet fedtstof. 
Gratiner retten i 15-20 minutter ved 225°C. 
Server salat til.