Logo

Pølser i svøb på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pølser
Bacon
 
Til at starte med tændes der op i grillen.

Herefter rulles råt bacon om pølserne.
Når kullene er klar lægges pølserne, med bacon om, på grillen.
Pølserne tages af når baconen har en flot gylden farve.
Kan serveres med årstidens friske grønsager og en god dressing.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinetunger i sherryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderurtelaks på pasta 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vegetar pasta - med pinjekerner og timianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm chokolade fondant "Manjari" med kold sauce vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os