500 g  kyllingepølser
1 kg  kogte, kolde kartofler
3 løg, renset og hakket fint
100 g  majs
100 g  søde ærter
2 dl  sødmælk
1 ds  tomatpuré, lille 
½ dl  vand
1 bundt persille, hakket
 salt
 peber
 olie
2 spsk  eddike
2 tsk  sukker 
Vandet bringes i kog i en stor gryde, løgene tilsættes og koger et par minutter til de er klare.
Løgsaucen smages til med eddike, sukker, tomatpure, mælk, salt og peber. 
Pølserne skæres i 2 cm skiver og tilsættes
Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes
Retten simrer i 8 - 10 min.
Majs og ærter tilsættes og retten simrer i 5 - 8 min. 
Persillen drysses over og serveres. 
Tips: Serveres med enkel salat af icebergsalat, bønnespirer og champignon i skiver, med olie og eddikedressing.