
1 stegekylling, ca. 1,2 kg 
2 løg 
1 fed hvidløg 
2 courgetter 
250 g champignoner 
300 g blomkål 
4 tomater 
6 spsk olivenolie 
salt og peber 
1 bdt. frisk persille, hakket 
300 g hestebønner, på dåse 
5 dl grønsagsbouillon 
lidt safran 
150 g ærter, dybfrost 
300 g paellaris 
50 g sorte oliven uden sten 
 
Del kyllingen i 8 stykker. 
Pil løg og hvidløg, og skær den i skiver. 
Gør courgetterne i stand og gnid champignonerne rene med en fugtig klud. 
Skær begge dele i skiver. 
Gør blomkålen i stand og del den i små buketter. 
Overhæld tomaterne med kogende vand, fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær frugtkødet i tern. 
Varm olien op på en stor pande og brun kyllingestykkerne godt overalt. 
Tag dem fra panden og svits løg og hvidløg herpå. 
Tilsæt courgetter, og lad dem stege med. 
Kom så svampe og persille i, og lad det hele simre i yderligere 5 min. 
Kom tomattern samt hestebønner med væde på panden. 
Hæld bouillon ved, og bring det hele i kog. 
Bland safran i. 
Lad blandingen simre i ca. 10 min ved middel temperatur. 
Tilsæt blomkål, kylling, optøede ærter og ris, og lad det simre videre i 20 min. 
Fordel til sidst de sorte oliven på paellaen, og lad den hvile tildækket i endnu ca. 10 min.