500 g  hakket oksekød 
2 tsk  Panang karrypasta 
2 tsk  hvidløg - finthakket 
5 kaffir limeblade  
1-2 løg - i smalle både 
1 ds  kokosmælk (400 ml) og lidt vand 
2-3 spsk  groft jordnøddesmør 
2-3 spsk  fiskesauce 
1 spsk  sukker 
50 g  smør 
Oksekødet formes til små kødboller, gennemsteges i smør og stilles til side. 
Steg derefter karrypasta, hvidløg og kaffir limeblade  i fedtstoffet fra kødbollerne og tilsæt løgbådene. 
Kom kokosmælken i og derefter jordnøddesmørret under omrøring.  
Smag retten til med fiskesauce og sukker. 
Fortynd evt. saucen med lidt vand, den må ikke være for tyk 
Opvarm til sidst kødbollerne i saucen.
Retten serveres med ris og grøn salat og evt. frisk koriander.