Logo

Paprikagryde med kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkun i tern
1 rød peber
1 stort løg
1-2 friske tomater (en dåse hakkede kan også gøre det)
1 dl vand
¼ l. piskefløde
en hel del paprika
evt. hvidløg
salt
peber

Løget skæres op og brunes i en gryde med olie.
Kalkunternene overhældes med rosenpaprika (spar ikke på det) og tilsættes og steges til de er hvide.
Herefter tilsættes tomater og peberfrugt, vand, salt, peber.
Når det hele er godt varmt, tilsættes fløden (kan delvis erstattes af mælk, hvis kæresten er hysterisk med sin vægt).
Hvis blandingen er lidt tynd efter ca. 10 minutters simring, kan gryden jævnes.
Smag det hele til med salt og paprika.
Serveres med løse ris og noget med alkohol til (fx øl eller rødvin).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her