Logo

Paprikagryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g skært oksekød
1 løg
1 lille peberfrugt
100 g grønne bønner
1 ds koncentreret tomatpuré
1 dl skummetmælk
1 tsk Maizena
1 spsk paprika
salt
peber
2-3 dl vand

Skær kød og løg i tern og brun dette i en gryde - i en smule olie.
Tilsæt tomatpuré, paprika og vand, og lad det simre i ca. 30 minutter.
Mens kødet simrer, skæres peberen i tern og bønnerne i mindre stykker.
Tilsættes efter de 30 min. og det hele koger yderligere ca. 15 min.
Rør Maizenaen op med mælken.
Efter endt kogetid tilsættes dette - lidt ad gangen og under omrøring. Kog op indtil det har den rette jævning - efter smag.
Server med kogte ris, salat og brød til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her