Logo

Paprikagryde med kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kalkun i tern
1 rød peber
1 stort løg
1-2 friske tomater (en dåse hakkede kan også gøre det)
1 dl vand
¼ l. piskefløde
en hel del paprika
evt. hvidløg
salt
peber

Løget skæres op og brunes i en gryde med olie.
Kalkunternene overhældes med rosenpaprika (spar ikke på det) og tilsættes og steges til de er hvide.
Herefter tilsættes tomater og peberfrugt, vand, salt, peber.
Når det hele er godt varmt, tilsættes fløden (kan delvis erstattes af mælk, hvis kæresten er hysterisk med sin vægt).
Hvis blandingen er lidt tynd efter ca. 10 minutters simring, kan gryden jævnes.
Smag det hele til med salt og paprika.
Serveres med løse ris og noget med alkohol til (fx øl eller rødvin).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling i jordnøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æg i fiskefarsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kødrand - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris 2Jordbæris smager skønt - og hjemmelavet jordbæris smager endnu bedre. Prøv denne skønne...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!