Logo

Dampede bladbederouletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dampede bladbederouletter

20 store bladbedeblade (det grønne)

2 stængler citrongræs

1 fed hvidløg

1 tyk skive franskbrød

100 g galangarod

500 g hakket svinekød

3 æg

1 spsk hoisinsauce

1 tsk ingefær, fintrevet

lidt korianderolie

 

Skyl bladbedebladene, og blanche r dem et øjeblik.

Skær 1 stængel citrongræs ud i stykker, og hak 1 stængel fint sammen med det pille­de hvidløg.

Udblød franskbrødet, skræl galangaroden, og skær den ud i stykker.

Bland det hakkede svinekød med æg, brødet knuget fri for væde, fint­hakket citrongræs, finthakket hvidløg samt hoisinsauce og ingefær.

Fordel fyldet på de blancherede bladbedeblade, og form dem til boller.

Beklæd bambuskurven med stykker af galangarod og citron­græs, anbring bollerne herpå, og dryp korianderolie over.

Varm lidt vand op i wokken, placer bambuskurven herover, og lad retten dampe i ca. 30 min under låg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her