Logo

Pandesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandesild

Pandesild

8-10 sildefileter

salt

hvedemel

smør eller margarine

4 løg

1 peberfrugt

4 meget modne tomater

1-1½ spsk kryddereddike

klippet dild

Tilbehør: kogte kartofler eller rugbrød

*

Drys sildefileterne med salt, lad dem ligge 10 minutter, tryk dem af i køkkenrulle og vend dem i hvedemel.

Brun sildefileterne i en stor pande og læg løg i skiver, strimlet peberfrugt og tomatbåde i panden.

Læg låg over og lad det snurre 8-10 minutter - vend sildefileterne en gang.

Dryp eddiken over til sidst og drys med dild.

Server kogte kartofler eller rugbrød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her