Logo

Panerede fiskekrebinetter med remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Panerede fiskekrebinetter med remoulade

 

Den hjemmelavede remoulade sætter prikken over i'et på de dejlige, panerede krebinetter. Brug den fisk, familien bedst kan lide - opskriften er den samme.

Arbejdstid: 40 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 4 personer.

 

#

600 g torskefilet uden skind og ben

1 lille bundt persille (hakket)

1 dl rasp

2-3 spsk smør

2 mellemstore squash

1-2 spsk olie

 

Hjemmelavet remoulade:

1 gulerod

100 g knoldselleri (skrællet)

3 syltede agurker

1 spsk kapers

1 dl mayonnaise

½ tsk karry

1 dl fromage fra is, skyr eller cremefraiche

salt og peber

evt. lidt frisk citronsaft

 

Tilbehør:

1 kg kartofler

1 citron i både

*

 

START MED REMOULADEN:

Skær gulerod og selleri i grove tern og kog dem i vand, der akkurat dækker, til de er næsten møre.

Hæld vandet fra, men gem det, og blend grøntsagerne uden at blende dem helt ud.

Spæd evt. med lidt af vandet, hvis det bliver for tørt at blende grøntsagerne.

Hak de syltede agurker fint og hak kapers en lille smule.

Bland de blendede grøntsager med agurker, kapers, mayonnaise, karry og fromage frais eller cremefraiche.

Smag remouladen til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.

 

Hak fiskekødet med en kniv, til det er helt finthakket.

Krydr fisken med salt, peber og persille.

Form 4 krebinetter af fiskekødet.

Vend krebinetterne i rasp og steg dem ca. 4 min. på hver side.

Skær squashene i tykke bjælker.

Steg dem i olie på panden, til de er let gyldne og møre.

Krydr med salt og peber.

Server krebinetterne med citronbåde, remoulade, kogte, pillede kartofler og de stegte squash.

 

Tips: Du kan evt. bruge en foodprocessor til at hakke fisken brug pulse-knappen, så du undgår det bliver hakket for meget.

 

madABC.dk har mange dejlige fiskeretter se selv her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HornfiskHornfisk er let at genkende på den lange tynde krop, hvilket gør den til en fantastisk...
• Krydrede fiskefrikadeller med kokosmælk og rejerGiv fiskefrikadellerne et thailandsk tvist, og server dem med ris og chilisauce. Fisk du...
• Makrel i tomatsauceLav denne krydrede og fyldige fisk i en syrlig tomatsauce. Det bliver en ret, som hele...
• Nougatparfait 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!