Logo

Panerede skrubbefileter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Varm kartoffelsalat:
10 g smør
50 g løg i tynde halve skiver
2 dl vand eller fløde 13%
1 knsp. revet citronskal
300 g skrællede kartofler i 1 cm. tykke skiver i halve eller kvarte
1 spsk citronsaft.

Tomat salat:
2-3 faste, røde tomater i grove tern
2 forårsløg i tern
Et par dråber Tabasco
1 spsk citronsaft

300 g skrubbefileter (eller rødspætte).
æg
rasp
smør eller olie til stegning.

Smelt 10 gram smør i en gryde og vend løget heri.
Tilsæt vand eller fløde og revet citronskal og damp løg og kartofler møre under låg. Tilsæt evt. mere væde, hvis der fordamper for meget.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Til en mere cremet kartoffelsalat bruges fløde 13% i stedet for vand.
Fløden skiller måske i starten, men kan nemt røres jævn igen.
Kom tomaterne i en skål. Tilsæt forårsløg.
Stænk med Tabacco og citronsaft. Smag til med salt og peber
Panér fileterne og steg dem ved jævn varme i en blanding af smør og olivenolie eller vindruekerneolie.
Lad dem dryppe af på dobbelt køkkenrulle og tryk også overfladen med køkkenrulle, så noget af fedtstoffet opsuges.
Serveres med varm kartoffelsalat og tomatsalat.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?