Logo

Paneret hamburgerryg med stuvet blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Paneret hamburgerryg med stuvet blomkål

4 tynde (1 cm) skiver hamburgerryg uden ben

1½ spsk krydret sennep

rasp

peber

smør eller margarine

4 citronskiver

kapers

Tilbehør: stuvet blomkål

*

Smør kødskiverne med lidt sennep og vend dem i rasp, der er blan­det med peber.

Lad dem ligge lidt og steg dem ved middelvarme i smør eller margarine.

Pynt ved serveringen med citronskiver og ka­pers og server stuvet blomkål til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her