4 kyllingebrystfileter 
2 spsk  honning 
2 spsk  eddike 
2 spsk  tomatketchup 
2 spsk  sojasauce 
2 fed hvidløg 
1 tsk  fem-aroma-pulver 
olie til stegning 
1 dl  hvedemel 
2 æg 
1 tsk  frisk ingefærrod fint hakket 
1 tsk  revet citronskal 
2 dl  rasp 
salt
 
Anbring kødet i en skål. Rør honning, eddike, tomatketchup, sojasauce, 
de pressede hvidløg, salt og aroma-pulver sammen. 
Pensl fileterne med det, og mariner dem natten over. 
Opvarm olien i wokken, og steg fileterne. Tag dem op. 
Lad kødet køle af, og skær dem i skiver. 
Vend skiverne i hvedemel, dernæst i pisket æg. 
Krydr dem med den hakkede ingefær og citronskal. 
Frituresteg dem, til de er gyldne.