500 g  kalkun i tern 
250 g  grønne bønner 
2 løg, snittede 
1 dåse ananas i tern eller 2 store  madæbler i tern 
2 spsk  hvedemel 
3 tsk  karry 
½ l. hønsefond (terning og vand) 
 olie til stegning 
 evt. fløde til jævning 
 salt 
 peber 
Hvedemel og karry blandes og kødet vendes i blandingen. 
Kødet brunes i meget varm olie (brug gerne wok). 
De snittede løg kommes i og svitses til gennemsigtige. 
Vædske tilsættes, varmen dæmpes og bønnerne kommes i. 
Simrer ca 5 min til bønnerne er kogte (der skal være "bid" i dem). 
Ananas eller æble tilsættes og varmes op - det er vigtig at de kun varmes op ellers mister de smag.  
Smages til med salt og peber - kan evt. jævnes med lidt fløde eller Maizena. 
Serves med ris, saltede peanuts, rosiner og eventuelt revet kokos (kokosmel).