Logo

Kalkungryde med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g små skalotteløg
25 g smør
500 g kalkunbryst i tern (ca. 2 x 2 x2 cm.)
1 tsk tørret estragon
havsalt og friskkværnet peber
1 ½ dl grønsagsbouillon
1 spsk hvedemel
250 ml. cremefraiche 18%
 
Pynt: fintsnittet porretop eller forårsløg i strimler
Tilbehør: kogte ris og porrer eller forårsløg
 
Skær rod og top af skalotteløgene.
Kom løgene i en skål med kogende vand.
Lad dem stå et kort øjeblik og pil den bløde skal af.
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits kød og løg i ca. 2 min.
Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon.
Bring retten i kog, og kog den ved svag varme og under låg i ca. 7 min.
Rør hvedemel og ca. 1 spsk af creme fraichen sammen i en skål.
Tilsæt resten af creme fraichen og kom blandingen i retten under omrøring.
Lad retten koge, stadig under omrøring, i ca. 3 min., og smag den til. Server kalkungryde med løg sammen med ris og dampede porrer eller forårsløg.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?