Logo

Kalkungryde med majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g kalkunbryst
3 spsk smør
3 snittede blegselleri
3 skivede gulerødder
2 grofthakkede løg
200 ml bouillon
salt, peber
300 g majskorn
1 bdt hakket persille
 
Skær kødet i tern og brun det i smørret i en gryde.
Tag det op og rist gulerødder, blegselleri og løg.
Kom kødet tilbage og tilsæt bouillon.
Krydr med salt og peber.
Lad det snurre under låg i 20 minutter.
Bland majs i og varm det igennem.
Tilsæt den hakkede persille eller server den til. (Hvis det skal fryses, skal persillen ikke tilsættes, da persille helst ikke må opvarmes igen).
Server med kogte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalatDisse frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat er totalt retrolækkert også på en varm...
• Pizza med spinat og gorgonzolaSpinat og gorgonzola er lige så godt et makkerpar som spaghetti og parmesanost. Det er...
• Grillet hel pighvarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os