Logo

Kalkungryde med majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g kalkunbryst
3 spsk smør
3 snittede blegselleri
3 skivede gulerødder
2 grofthakkede løg
200 ml bouillon
salt, peber
300 g majskorn
1 bdt hakket persille
 
Skær kødet i tern og brun det i smørret i en gryde.
Tag det op og rist gulerødder, blegselleri og løg.
Kom kødet tilbage og tilsæt bouillon.
Krydr med salt og peber.
Lad det snurre under låg i 20 minutter.
Bland majs i og varm det igennem.
Tilsæt den hakkede persille eller server den til. (Hvis det skal fryses, skal persillen ikke tilsættes, da persille helst ikke må opvarmes igen).
Server med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her