
 
1 pk pangasius filet, 300 g 
100 g rasp 
1 spsk smør til stegning 
100 g rejer i lage, drænet 
1 citron 
2 skiver groft rugbrød 
25 g sort kaviar 
Hjemmelavet remoulade:
3 spsk mayonnaise 
1 spsk dijonsennep 
2 spsk kapers 
3 drueagurk, finhakket 
1 gulerod, kogt og finhakket
1 spsk dild, finhakket 
1 tsk karry
*
Rør mayonnaise, dijonsennep og karry sammen. 
Tilsæt kapers, finthakket dild og drueagurker. 
Damp den finthakkede gulerod i ca. 1 min. 
Lad den afkøle og vend det i den øvrige masse. 
De optøede pangasius fileter tørres og vendes i rasp, tilsat salt og peber. 
Fileterne steges smør i ca. 3 min. På hver side. 
Anret fisken på tallerken med rugbrød og remoulade og pynt med rejer, kaviar og citronskive.