
400 g svinekød, skinketern af yderlår
2½ spsk hvedemel
1½ tsk paprika 
salt og peber 
4 tsk rapsolie 
250 g champignon
2 løg 
1 rød el. gul peberfrugt
2 tomater 
1½ dl grønsagsbouillon
1 dl fløde 9% 
Tilbehør: 
500 g kartofler
½ bdt persille
lidt salatblade
150 g majs 
150 g ærter 
*
Vend skinkekød i tern i en blanding af hvedemel, paprika, salt og peber. 
Varm halvdelen af olien op på en sliplet- pande, brun de skivede løg og champignon samt tern af peberfrugt og tomat. 
Tag grønsagerne af panden og stil dem til side. 
Brun derpå kødet i resten af olien, tilsæt fløde og bouillon og lad kødet koge ca. 10-15 min., til det er mørt. 
Bland grønsagerne i retten og lad den småkoge ca. 5-10 min. 
Smag til med ekstra paprika (udrørt i lidt vand), salt og peber. 
Serveres med kogte kartofler drysset med friskhakket persille og salat med salatblade, majs og ærter evt. med en olie-eddike-dressing.
Pr. portion: 474kcal/1983kJ Fedt: 13 g Kulhydrater: 51 g Protein: 31 g