Logo

Paprikagryde med skinkekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 løg
500 g skinkekød i strimler
20 g margarine
3 dl vand
70 g tomatpuré
1 tsk paprika
2 tsk majsstivelse
1 1/2 dl syrnet fløde 9%
200 g cocktailpølser
1/2 tsk salt
peber
Tilbehør: Kartofler eller ris
 
Løgene hakkes, kødet svitses i margarine, løgene svitses med.
Vand, tomatkoncentrat og paprika tilsættes.
Snurrer sammen i 30 min.
Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i.
Pølserne kommes i og gryderetten koges igennem og smages til med salt
og peber.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med ricottaost og gorgonzolaHvis du ikke er til kød, eller elsker smeltet ost, så prøv denne pizza med to slags ost i...
• Grillede koteletter med porrepuréeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rodfrugtspaghetti med kødsauceMasser af rodfrugter og grønsager erstatter den sædvanlige pasta til kødsaucen sundt og...
• Pocherede pærer med vaniljecreme og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os