Logo

Pasta Alfredo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvorfor denne ret hedder sådan, er der ikke rigtig nogen, der ved. Men opfinderen hedder uden tvivl Alfredo, og han må være en god kok!

Hvorfor denne ret hedder sådan, er der ikke rigtig nogen, der ved.

Men opfinderen hedder uden tvivl Alfredo, og han må være en god kok!

 

250 g suppeurter

1 løg

250 g fettucini

25 g smør

125 g kogt skinke

2 dl piskefløde

40 g reven parmesanost

salt og peber

1 spsk purløg, snittet

 

Suppeurterne gøres i stand og skæres i fine terninger, der lægges i kogende, letsaltet vand i 2 minutter.

Vandet hældes fra, og grønsagerne bruses over med koldt vand.

Løget hakkes.

Fettucini koges i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Smør varmes op på en pande, og løgene steges ved middel varme i 2 minutter. Grønsagerne tilsættes, og de steges i yderligere 1 minut.

Skinke i terninger tilsættes og piskefløden hældes ved.

Det hele koges ind til en cremet sauce, og reven parmesanost vendes i.

Smag til med salt og peber.

Vandet hældes fra pastaen, som dryppes af og vendes i saucen.

Strø 1 spsk snittet purløg over den færdige ret.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?