Logo

Pasta Arrabbiata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta Arrabbiata

 

Arrabbiata er italiensk for rasende og denne pastaret har netop rasende meget smag. Kog pastaen al dente som en ægte italiensk mamma, så den får ekstra bid.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 15 min.

 

#

Sauce:

1 løg

3 spsk olie

2 fed hvidløg

500 g tomater

¼ tsk chiliflager

 

Tilbehør:

400 g kort pasta (fx penne, skruer eller muslinger)

1 håndfuld frisk oregano, basilikum eller persille

50 g parmesanost

*

Pil løget, hak det og sauter løgene bløde og blanke i olie i 4-5 min.

Pil hvidløgsfeddene, hak dem fint, og bland dem med løgene.

 

Skyl tomaterne, og skær dem i terninger.

Vend dem i løgene, og tilsæt chili.

Lad saucen koge, indtil tomaterne er kogt ud.

 

Kog pastaen i en stor gryde letsaltet vand efter pakkens anvisning.

Dryp den kogte pasta af i en sigte, og fordel den i fire dybe tallerkener.

 

Kom sauce på toppen af hver portion, drys med hakkede krydderurter og friskrevet parmesanost, og server straks.

 

TIPS: Prøv også at vende den friskkogte pasta og saucen sammen i den varme gryde.

Tilsæt lidt af pastavandet til passende konsistens, og server straks.

Du kan også bruge frisk pasta. Beregn 125 g frisk pasta pr. person

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?