
Ingen dansk-italiensk blanding, men en enkel og forførende pastaret. 
Nudelissimo! 
 
350 g hestebønner (dybfrost)
230 g pasta, fx penne rigate
2 hvidløg
3 skiver bacon, måske mere?
salt, peber
1-2 tsk citronsaft
*
A. Hestebønner koges i 4 minutter i letsaltet vand, vandet hældes fra, og bønnerne overhældes hurtigt med lidt koldt vand. 
Bønnekernerne trykkes ud af skallen og lægges til side. 
B. Pasta koges efter brugsanvisningen al dente i rigeligt, letsaltet vand. 
Derefter hældes vandet fra. 
C. Hvidløg hakkes fint og 3 skiver bacon skæres i brede strimler. 
Baconstrimlerne lægges i en kold pande og steges sprøde ved middel varme. Hvidløget og bønnekernerne kommes i og steges med i ca. 2 minutter. 
Det hele krydres med salt, peber og 1-2 tsk citronsaft, blandes med nudlerne og rettes an på tallerkener. 
Pr. portion, 52 g protein, 6 g 121 g fedt, kulh. = 756 kcal 3167 kJ