Logo

Pasta caprese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pasta caprese

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

500 g penne (pastarør)

2 stk mozzarellaost

10 tomater på stilk

Et par håndfulde frisk babyspinat

3 spsk olie

2 fed hvidløg

1/2 bundt friskhakket basilikum

Salt og peber

  

Vand til pasta sættes over i den store gryde.

Når vandet koger lægges pastaen i og koger i 12-15 min.

Tag gryden af blusset og lad pastaen koge færdig under låg (tallerken).

 

Gør grønsagerne klar, imens pastaen koger.

Tomaterne skæres i halve eller kvarte og lægges i en skål.

Olie, finthakket hvidløg, basilikum, spinat, salt og peber tilsættes.

Mozzarellaen skæres i rustikke stykker og det hele vendes sammen når pastaen er kogt færdig.

 

Serveres med brød, se fx opskriften: Brød på panden.

Hvis du selv vil lave brød på panden, skal du starte med det.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rissalat med blomkål og karryMed en rest kogte ris, kan du hurtigt lave denne dejlige, fyldige salat. Server som...
• Dolmas kurdiskeOrdet dolma er tyrkisk og betyder ”fyldt”. Dolma kan være løg, auberginer, tomater,...
• Oksekødstagine med kvæderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel GelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os