Logo

Pasta bolognese med rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta bolognese med rødvin

 

Pasta med kødsauce eller rettere spaghetti bolognese kan være en dejlig ret, hvis man kæler lidt for den. Det handler om gode råvarer, om tid og omhu og ikke mindst om masser af rødvin. Det er en rigtig hyggelig onsdagsret, som kun bliver bedre af at stå og simre også på en søndag.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 25 min.

 

Ingredienser:

500 g hakket oksekød

2 spsk olie til stegning

2 dl rødvin

½ gl. soltørrede tomater

1 gl. pastasauce

400 g pastaskruer

50 g parmesan

1 håndfuld frisk oregano

*

Brun kødet i en gryde med lidt olie.

Hæld rødvinen ved og lad det simre i 5 minutter.

Dræn de soltørrede tomater og tilsæt dem sammen med pastasaucen.

Lad retten simre til konsistensen er tilpas.

Kog pastaen efter anvisningen på posen, og lad vandet dryppe fra i en sigte.

Serveres sammen med høvlet parmesan og frisk oregano.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her