Logo

Pasta i gorgonzolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g bacon
21/2 dl piskefløde
50-75 g mild gorgonzola
frisk pasta
1 løg
1-2 fed hvidløg
salt og peber
 
Skær bacon ud i små skiver. Svits baconen i lidt olie.
Tilsæt finthakket løg og hvidløg. Baconen skal være sprød.
I en anden gryde varmes piskefløde og gorgonzola langsomt op.
Rør ofte, indtil osten er helt smeltet.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen.
Bland pasta, bacon, løg og stegeolie op i gorgonzolasaucen, og rør godt
rundt. Server straks.
Hertil passer bl.a. rå rødkålssalat og flûte
 
Tips:  En rigtig velsmagende pastaret. Der kan evt. anvendes fløde 13 hvis man tænker for meget på kalorierne. Hvis saucen er for tynd, kan den
jævnes med lidt hvedemel. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her