Logo

Pasta kalkunfad med broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g pasta
1 porre
250 g broccoli
500 g hakket kalkunkød
2 spsk olie
2 dl vand
1 tsk rosmarin
½ tsk salt
peber
½ l. mornaysauce
2-3 spsk revet parmesanost

Pastaen koges efter anvisning på emballagen.
Porren skæres i ringe.
Broccolien deles i buketter, stokken skæres i terninger.
Kødet svitses i olie. Porren svitses med.
Vand, broccoli, rosmarin, salt og peber tilsættes.
Snurrer sammen ca. 5 min. og blandes med pastaen i et smurt ovnfast fad.
Mornaysaucen hældes over.
Parmesan drysses over.
Stilles i nidten af ovnen ca. 30 min ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her