Logo

Pasta med Aioli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kogt kold pasta.
150 g forårsløg
4 små gulerøder
150 g sukker ærter
2 dl fine frossende ærter
2 dl frisk reven parmasan

Aioli:
1 æg
2 tsk dijonsennep
2 fed pressede hvidløg
1 dl oliven olie
1 dl solsikkeolie
2 dl cremfraiche
salt og peber

Rens grønsagerne og skær den i mundrette stykker.
Blancher dem i kogende vand et par minutter, og hæld vandet fra.
Tø ærterne op.
Pisk ægget sammen med sennep og hvidløg.
Tilsæt olien langsomt under piskning.
Aiollien skal tykne, når olien er tilsat.
Rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.
Vend pasta, aiolien, grønsagerne og ost sammen i en skål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her