Logo

Pasta med Aioli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kogt kold pasta.
150 g forårsløg
4 små gulerøder
150 g sukker ærter
2 dl fine frossende ærter
2 dl frisk reven parmasan

Aioli:
1 æg
2 tsk dijonsennep
2 fed pressede hvidløg
1 dl oliven olie
1 dl solsikkeolie
2 dl cremfraiche
salt og peber

Rens grønsagerne og skær den i mundrette stykker.
Blancher dem i kogende vand et par minutter, og hæld vandet fra.
Tø ærterne op.
Pisk ægget sammen med sennep og hvidløg.
Tilsæt olien langsomt under piskning.
Aiollien skal tykne, når olien er tilsat.
Rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.
Vend pasta, aiolien, grønsagerne og ost sammen i en skål.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farsbombe med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagt rødspætte med nye, sprøde grønsager.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskesteg med FlæskestegssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær- og mandelclafoutisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!