Logo

Pasta med artiskokker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med artiskokker

 

Dåsemad behøver ikke at være kedelig her har vi brugt en dåse artiskokhjerter til en skøn pastaret.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 12 min.

 

#

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

8 sorte oliven

200-250 g tørret pasta

1 spsk olie

1 dåse artiskokhjerter

2-3 tsk citronsaft

salt og peber

1 spsk kapers

persille

 

Tilbehør: parmesanost brød

*

 

Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.

Udsten, og hak de sorte oliven.

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

Sauter skalotteløg og hvidløg bløde i en gryde med olie.

Skær artiskokhjerterne i mindre stykker, og vend dem i gryden.

Tilsæt væsken fra dåsen, og kog det igennem.

Smag til med citronsaft, salt og peber, og tilsæt oliven og kapers.

Vend den afdryppede pasta i gryden, og anret i to dybe tallerkener.

Drys med friskhakket persille, og server med parmesanost og brød.

 

TIPS: Tilsæt evt. lidt fløde eller flødeost for at få en mere cremet sauce.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her