Logo

Pasta med æg, cornichoner og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frisk pasta
2 æg
1 dl piskefløde
100 g reven fast ost, fx. pecorino, parmasan eller grana
50 g afdryppede cornichoner
spinat
Blandede krydderurter, fx. dild, kørvel, purløg og basilikum

Pisk æggene sammen med ost, fløde og cornichoner.
Hak spinaten fint. Pluk krydderurterne.
Kog pastaen som beskrevet på pakken.
Lad den dryppe af og kom den så tilbage i gryden.
Hæld æggeblandingen i og rør til pastaen har en let og cremet
konsistens.
Vend krydderurteblandningen i og servér straks

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her