
 
Nye ærter smager af forår og sommer. Nyd dem med skønne
krydderurter og pasta som vegetarisk middagsmad. 
4 personer. Arbejdstid: 20 minutter. Stege-/kogetid: 10-12
min. 
#
400-500 g spaghetti 
2 fed hvidløg 
2 spsk olie 
3 dl fløde 
250 g friskbælgede ærter eller fine frosne 
75-100 g parmesanost 
salt og peber 
½ bundt bredbladet persille 
2-3 stilke salvie 
Tilbehør: salat 
*
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. 
Kog spaghettien efter pakkens anvisning, der må gerne være
lidt bid i den. 
 
Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. 
Steg dem på en pande med olie i 30 sekunder - det må ikke
brune. 
Tilsæt fløde og ærter og lad det småsimre i 3 min. 
Tilsæt 50 g friskrevet parmesan til saucen, og smag til med
salt og peber. 
 
Dræn pastaen for vand, og vend den i saucen sammen med
friskhakkede krydderurter. 
Gem lidt til pynt. 
 
Server pastaen med friskrevet parmesanost og lidt krydderurter,
og giv evt. en grøn salat og brød til. 
 
TIPS: Du kan toppe pastaretten med sprødstegt bacon eller
skinke. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin