Logo

Pasta med basilikum og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med basilikum og ost

2 spsk smør og olie
500 g cherrytomater
6 dl friske basilikumblade
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti
1 dl kogende pastavand
150 g Karolines Køkken pasta- & gratineringsost

Varm smør- og rapsolie i en lille gryde.

Steg tomaterne ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.

Tilsæt basilikumblade, salt og peber.
Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen.

Den skal være mør, men ikke blød.

Tag den 1 dl pastavand fra, kom det i gryden til tomaterne og smag til.

Hæld derefter pastaen til afdrypning i en sigte.
Ved serveringen:

Anret pasta og tomatblanding i dybe tallerkener, drys med ost og server straks.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her